Film jeg ser frem til i år 2011 Part 4 – Juli

Hanna

I ‘Hanna’ instruerer Joe Wright (‘Atonement’) igen Saoirse Ronan, her i titelrollen som en pige, der er blevet opdraget af sin far til at blive en koldblodet dræbermaskine.

En film som denne kan gå begge veje, enten lykkes den og bliver fantastisk, eller så fejler den og bliver latterlig. Dette er op til instruktøren og skuespillerne og her er jeg fortrøstningfuld, da det er Joe Wright bag kameraet og Saoirse Ronan, Eric Bana og Cate Blanchett foran.

Premiere: 07.07.2011

Harry Potter og Dødsregalierne – del 2

Efter første del er mine forventninger ikke store, men har set alle de andre, så det skal jo afsluttes

Premiere: 13.07.2011

Julia’s Eyes

‘Julia’s Eyes’ lider Julia af en arvelig øjensygdom og hendes tvillingsøster, Sara, er allerede blevet blind. En dag findes Sara hængt i kælden. Selv om alt tyder på selvmord, beslutter Julia sig for at undersøge det nærmere, da hun langt fra er overbevist. Julias eget syn bliver gradvist dårligere, men i tågelandet føler hun sig trukket ind i en anden verden, hvor hun ikke er alene. Der er en mystisk tilstedeværelse, som muligvis er skyld i søsterens død.

Filmen har været længe undervejs mod de danske biografer, da den havde premiere tilbage oktober i andre europæiske lande, men så kan man jo læse anmeldelser af den på nette tidligere. Det er producenterne bag ‘Pans labyrint’ og ‘Børnehjemmet, som igen har kastede sig over den raffineret gyser og jeg er med.

Premiere: 21.07.2011

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Info, Kommende film og tagget , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Et svar til Film jeg ser frem til i år 2011 Part 4 – Juli

  1. Kim siger:

    Hanna skuffer faktisk ikke. Jeg kan godt lide opbygningen og klipningen. Desværre er det ikke versdens mest originale historie, men stadigvæk en god film.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s