BIUTIFUL

Jeg omtalte allerede Alejandro González Iñárritu nyeste film her og 1. Juledag blev den set i biografen. Filmen adskiller sig fra Alejandro González Iñárritu andre film ved ikke at være en puslespilsfilm (En film, hvor mange små historier flettes sammen til sidst), men er fortalt kronologisk. Jeg har altid nydt charmen ved hans puslespilsfilm og havde håbet denne også var filmet på samme måde, når det dermed er sagt, var det dog hurtigt glemt igen, da filmen og især Javier Bardem skuespil er helt eminent.

Biutiful – kunsten at sige farvel til livet, kryber ind under huden og efterlader en åndeløs. Uxbal lever på skyggesiden af Barsalona, han er småkriminel og alene med hans 2 børn, da han får at vide, han er dødene af kræft. Nu kæmper han for at finde en løsning, når han engang er væk, både for sine børn og de andre, der er afhængelig af ham.

Javier Bardem levere en fantastisk præstation som Uxbal, hans stille fortvivlelse overfor det, han efterlade sine børn til. Kærligheden til deres mor, som stadig er der, men ikke kan lykkes og hans affindelse med døden.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Set i biografen og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Et svar til BIUTIFUL

  1. Pingback: Top 10 år 2010 | rounduptheusualsuspects

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s